Mercurius Wageningen
 
 

Familiedag Mercurius BBC jaar 1

 • Je bent hier:
 • Home
 • Agenda
 • Familiedag Mercurius BBC jaar 1
 • Familiedag Mercurius BBC jaar 1
 • Van: 13/04 om 10:30
  Tot: 13/04 om 15:45 uur
  Beschikbaar: plaatsen
  Kosten:€ 8 Je moet inloggen om aan te melden

13 april is het zover: De Mercurius Familiedag 2019! Op deze dag kan jouw familie een dag ervaren als een echte WUR-student. Deze dag is alleen voor eerstejaars BBC-studenten. Neem je ouders, opa’s/oma’s, vrienden/vriendinnen, broers/ zussen etc. mee naar de uni. Als je zelf niet naar de Familiedag kan komen, is het ook mogelijk dat alleen je familie komt. 

Het wordt een leuke ervaring voor jouw familie, volgepland met leuke activiteiten. Laat je ouders de campus zien, laat ze twee colleges volgen en laat ze lunchen in de aula van het Forum! Er staan lezingen op het programma van alumni en studieadviseurs die je familie een nog beter beeld geven van jouw studie. 

Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en borrel. Voor slechts 
€8,00 per persoon kan je familie deze dag bijwonen! Inschrijven is mogelijk tot donderdag 28 maart en uitschrijven tot en met woensdag 3 april. Je moet je op twee manieren inschrijven: op de website en via deze link: https://drive.google.com/open?id=1In48Iq9opENN16_CmgCQKXG0tw2mTnGt8wdgvF5A6F0

Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit ga je er automatisch mee akkoord dat er foto's en/of filmpjes van je gemaakt kunnen worden die gepubliceerd kunnen worden op onze website. Voor vragen/opmerkingen hierover kun je altijd mailen.