Mercurius Wageningen
 
 

Pubquiz

  • Pubquiz
  • Van: 27/02 om 20:00
    Tot: 27/02 om 23:00 uur
    Beschikbaar: plaatsen
    Kosten:€ 2 members; 5 euro non-members Je moet inloggen om aan te melden

Ben je klaar om antwoord te geven op de meest gekke en gevarieerde  vragen? Om met je team de hoogste score te halen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond met je vrienden? Dan ben je bij de pubquiz op donderdag 27 februari helemaal op je plaats. Vanaf 20:00 uur trappen wij af in H41 en de quiz zal rond 23:00 uur eindigen. Natuurlijk zorgen wij voor twee drankjes!  Voor slechts twee euro kan je al meedoen en maak je kans op leuke prijzen! Schrijf je snel in, dan zien we je 27 februari! In- en uitschrijven kan tot 12:00 op de dag zelf.

Ken of ben je iemand die geen lid is van Mercurius maar wel mee wil doen met de pubquiz? Mail dan naar ons en zorg ervoor dat je vijf euro contant bij je hebt. Alle leden kunnen zich aanmelden via de site en hoeven niet te betalen op de avond zelf.

Wanneer je je aanmeldt voor deze activiteit ga je er automatisch mee akkoord dat er foto's en/of filmpjes van je gemaakt kunnen worden die gepubliceerd kunnen worden op onze website. Voor vragen/opmerkingen hierover kun je altijd mailen.