Student & Bedrijf

  • Je bent hier:
  • Home
  • Student & Bedrijf

Voor studenten

Op deze pagina vind je stages en vacatures bij diverse bedrijven in heel Nederland, zodat jouw carrière vliegend van start gaat.

Voor bedrijven

Wilt u ook in contact komen met ruim 1300 studenten? Mercurius Wageningen heeft een groot bereik onder (aankomend) bedrijfswetenschappers, economen, consumentenwetenschappers en marketeers.

De leden van Mercurius Wageningen kenmerken zich door een grote diversiteit aan studierichtingen en interesses, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze actief en maatschappij betrokken zijn. Studenten van Wageningen Universiteit kenmerken zich door uitstekende "skills" op het gebied van samenwerking en onderzoeksvaardigheden. Samen resulteert dit in een oplossingsgerichte aanpak die elke organisatie net dat beetje extra geeft voor een garantie op succes!

Wilt u uw organisatie graag bekend maken onder onze leden? Dan kunt u contact opnemen met onze director of Public Relations: Paul Mol (pr.mercurius@wur.nl). Er zal dan samen met u gekeken worden op welke manier uw doelstellingen het beste gehaald kunnen worden!

Heeft u een vacature of stageplek die door onze studenten vervuld zou kunnen worden, neemt u ook daarvoor gerust contact met ons op (via bestuur.mercurius@wur.nl of d.m.v. het contactformulier op de website).