Sponsoring

Wilt u ook in contact komen met ruim 1000 studenten? Mercurius Wageningen heeft een groot bereik onder (aankomend) bedrijfswetenschappers, economen, gezondheidsspecialisten en marketeers.

De leden van Mercurius Wageningen kenmerken zich door een grote diversiteit aan studierichtingen en interesses, maar hebben als gemeenschappelijke deler dat ze actief en maatschappij betrokken zijn. Studenten van Wageningen Universiteit kenmerken zich door uitstekende "skills" op het gebied van samenwerking en onderzoeksvaardigheden. Samen resulteert dit in een oplossingsgerichte aanpak die elke organisatie net dat beetje extra geeft voor een garantie op succes!

Wilt u uw organisatie graag bekend maken onder al onze leden of een deel daarvan? Dan kunt u contact opnemen met onze Director of Public Relations. Er zal dan samen met u gekeken worden op welke manier we onze promotiekanalen kunnen inzetten om zo uw doelstellingen op de best mogelijke manier te kunnen behalen.

Heeft u een vacature of stageplek die door onze studenten vervuld zou kunnen worden, neemt u ook daarvoor gerust contact met ons op via bestuur.mercurius@wur.nl of d.m.v. het contactformulier.