Inhousedag Significant

Op vrijdag 25 mei organiseert advies- en onderzoeksbureau Significant een inhousedag voor masterstudenten bestuurskunde, sociologie, psychologie, economie of een andere sociaal wetenschappelijke studie met een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken en het onderzoeks- en adviesvak. Daarnaast biedt het evenement studenten de gelegenheid om de adviseurs van Significant te leren kennen en inzicht te krijgen hoe het is om bij Significant te werken.

Over Significant
Significant is een kleinschalig onderzoeks- en adviesbureau met 60 professionals die zich richten op vraagstukken binnen de zorg, justitie en veiligheid en het sociaal domein. Binnen deze domeinen werkt Significant op projectbasis voor verschillende klanten: van beleidsmakers / toezichthouders (zoals het ministerie van VWS, JenV, BZK, de NZa, Zorginstituut Nederland) tot aan gemeenten, brancheorganisaties, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties. Binnen onze opdrachten proberen we bij te dragen aan vernieuwing en verbetering van ontwikkelingen die te maken hebben met kwetsbare burgers, bijvoorbeeld: gedetineerden, patiënten en vluchtelingen. We onderscheiden ons door onze sterke maatschappelijke gedrevenheid en informele sfeer.

Over de Inhousedag
Gedurende de dag worden je analytische- en adviesvaardigheden op de proef gesteld door middel van een complexe actuele en maatschappelijk relevante casus. Uiteindelijk moet je in teamverband met een passende oplossing komen voor de (fictieve) klant en deze aan hen presenteren. De inhousedag geeft je inzicht in hoe het is om als adviseur te werken en hoe het is om voor Significant te werken. Tenslotte is er de mogelijkheid om tijdens de borrel op een leuke en informele manier kennis maken met adviseurs van Significant.

Aanmelding
Voor de inhousedag komen uitsluitend masterstudenten in aanmerking. Om kans te maken op deelname aan de middag kun je tot uiterlijk 21 mei Significant een email sturen onder vermelding van je studierichting, verwachte afstudeerdatum, je CV en een korte motivatiebrief. Rond 15 mei maakt Significant bekend of je geselecteerd bent. Je kunt je aanmelding sturen naar: inhousedag@significant.nl

 

Inhousedag Significant
25 mei 2018, 11:00 – 18:00
Thorbeckelaan 91, Barneveld