JUMBO Meewerk Stage 7EVEN Consulting Data & Analytics

Jumbo: Dé sterkst groeiende supermarkt van Nederland. Als jij denkt dat het nóg beter kan, dan zoeken we jou!

Wat doe je als je jaar op jaar groeit, ook autonoom? Zorgen dat je volgend jaar wéér wint natuurlijk. Binnen Jumbo onderscheiden we ons met onze klantgerichte aanpak. Samen zorgen wij ervoor dat we middels data-analyse onze klant nog beter leren kennen om o.a. het assortiment en promoties perfect te laten aansluiten op de wensen van onze klant. Om dit nog beter te kunnen doen zoeken we een persoon die mee kan helpen inzichten uit data te vertalen naar een concrete aanpak. Ben jij zo iemand? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als stagiair(e) bij Jumbo werk je volop mee in het 7EVEN-team. Je ondersteunt hierbij de consultants bij de dagelijkse zeer variërende werkzaamheden, denk hierbij aan het ondersteunen van leveranciers en assortimentsmanagers bij pilots en ad hoc analyse vragen. Verder draag je bij aan het uitwerken van een specifiek strategisch onderwerp, hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het creëren van klantinzichten vanuit data tools en vertalen naar deelbare best practices;
  • Verder optimaliseren leveranciers en interne scorecards;
  • Helpen bij opzetten van nieuwe analyse formats;
  • Inhoudelijk invulling geven aan sessies voor leveranciers waarin analyses en inzichten worden gedeeld.

Het betreft een stage voor de duur van 6-8 maanden (start- en einddatum in overleg te bepalen). Uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding.

Dit zoeken wij in onze stagiaires:
Je bent iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Alles wat jij in je werkzaamheden doet is om de klant beter van dienst te zijn. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en daarom wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Je denkt in kansen en mogelijkheden om resultaten te verbeteren en daarmee de omzet te verhogen.

Verder

  • Ben je een HBO/WO student in de richting van, Marketing Research, of Marketing Management met sterke affiniteit in research/analytics;
  • Heb je een proactieve houding;
  • Ben je professioneel, leergierig en in het bijzonder energiek en enthousiast;
  • Beschik je over goede communicatieve en schriftelijke (Nederlandse) vaardigheden;
  • Ben je goed in Excel (en Powerpoint) of ben je bereid dit (verder) te ontwikkelen;

Ben je beschikbaar vanaf februari 2020. Eventuele eerdere of latere startdatum in overleg te bepalen.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten: 
Als je bij Jumbo werkt, werk je bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We bieden je een zeer uitdagende baan. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. En er is volop ruimte voor jouw ervaring en kennis. Want Jumbo gelooft in de kwaliteiten van mensen. Jij bent ons kapitaal. Als jij je prettig voelt bij Jumbo, haal jij het beste uit jezelf. En daarvan profiteert iedereen.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 80.000 collegas Jumbo elke dag nóg beter maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Meer informatie? Klik dan hier

Pim de Mol
Recruiter

+31(0)6 12783659