JUMBO Meewerk Stage Assortimentsmanagement Cluster Slagerij

De laagste prijs voor de beste producten. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou.

Het grootste en beste assortiment van Nederland tegen de laagste prijs. Dat biedt Jumbo de klant. En dat kan altijd nóg beter. Maar alleen als we mensen in huis hebben die luisteren naar de klant, met verstand van zaken, met elke dag een frisse blik, met creatieve ideeën en lef. Ben jij zo iemand? Dan wil Commercie graag met je kennismaken.

In deze commerciële HBO/WO stageplaats krijg je bij Jumbo veel verantwoordelijkheid. Deze stage plaats is tweedelig;

Enerzijds bestaan je werkzaamheden uit het ondersteunen en faciliteren van de Assortimentsmanager van vlees/vis/vleesvervangers. Hierbij ben je o.a. verantwoordelijk voor contact met leveranciers over productgegevens, promotievoorstellen en nieuwe innovaties. Je verzorgt de reguliere communicatie naar diverse interne afdelingen (Commercie, Operatie, Logistiek). Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van klant- en winkelvragen. Kortom je bent als spin in t web verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van zaken m.b.t. assortiment, leveranciers, promotionele acties en specifieke projecten.

Anderzijds ga je aan de slag met het verbeteren van de online presentatie van ons vlees/vis/vleesvervanger assortiment op www.jumbo.com. Hoe kunnen wij de online Jumbo klant nog beter helpen met de vlees/vis/vleesvervanger boodschappen? Denk hierbij aan de juiste zoekwoorden, de juiste afbeeldingen, koppelverkopen en nog veel meer.

Dit zoeken wij in onze stagiaire Commercie:
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

En verder

  • zit je in het 3de of 4e jaar van je HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting marketing, bedrijfskunde of economie.
  • beschik je over ervaring in het werken in teams
  • heb je affiniteit met food
  • heb je een sterk analytisch en snel lerend vermogen.
  • heb je bij voorkeur ervaring met het werken in een (supermarkt) winkel
  • ben je vaardig in Excel en Powerpint
  • ben je pragmatisch ingesteld
  • en ben je beschikbaar vanaf september 2019.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:
Als je bij Jumbo werkt, werk je bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We bieden je een zeer uitdagende baan. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. En er is volop ruimte voor jouw ervaring en kennis. Want Jumbo gelooft in de kwaliteiten van mensen. Jij bent ons kapitaal. Als jij je prettig voelt bij Jumbo, haal jij het beste uit jezelf. En daarvan profiteert iedereen.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collegas Jumbo elke dag nóg beter maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Meer informatie?

Klik dan hier

Pim de Mol
Recruiter

+31(0)0413-380200