Stagair Finance Direct Sales NL JDE

Beschrijving van het bedrijf

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Functieomschrijving

Informatie over de afdeling

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP) is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

Binnen het Commercial Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt het team gedurende de stage, met een divers takenpakket. Daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met (Commercial/Business)-Finance binnen de FMCG sector!

Functie-eisen

Wat je gaat doen

Rendement analyses op deals die sales af heeft gesloten met onze klanten
Ondersteuning van de commercial controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals
Diverse financial control werkzaamheden
Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken

 

Jouw profiel

Je volgt een HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie
Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken
Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen
Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450,- (HBO) of €500,- (WO) per maand. De stageperiode is per half januari/begin februari 2019 en voor een periode van 6 maanden.  Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Bram van Empel (Commercial Controller), bereikbaar op 06-54684667.

Solliciteren voor

Je kunt op deze stage reageren tot uiterlijk 19 november.

 

Link naar de site: https://jobs.smartrecruiters.com/JACOBSDOUWEEGBERTS/743999676876588-stagiair-finance-direct-sales-nl