Stagiair e-Business

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact. 

Functieomschrijving

Doe jij een studie in de richting van Digitale Media & Communicatie, Commerciële Economie of Bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een uitdagende Online Marketing stage? Kom dan stage lopen bij het e-Business team van JDE Professional!

We bieden een veelzijdige stage in de (digital) wereld van Koffie & Thee, waarbij je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van e-Business (webshop), SEO, SEA, e-mail marketing en webanalyse. Daarnaast is er een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven.

Over JDE Professional

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, o.a. bekend van de merken Douwe Egberts, Pickwick en Piazza D’Oro is gevestigd in Utrecht. We zijn expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuismarkt (zakelijk) en leveren een full serviceconcept aan: van apparatuur en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en financiering.

Wat je gaat doen

Opvolging geven aan de uitvoering van de digitale marketingstrategie voor verschillende marktsegmenten;
Meedenken en –werken aan continue verbetering van klanttevredenheid op www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl, bijvoorbeeld content activiteiten in het CMS-systeem;
Leadgeneratie activiteiten, zoals het maken van een wekelijkse rapportage en het monitoren van het gehele leadproces;
Diverse webshop activiteiten op www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl zoals out-of-stocks bijwerken en het updaten van catalogus;
Activiteiten rondom Content, SEO, SEA, Direct Response, e-mail marketing, usability en webanalyse.

Functie-eisen

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een meeloopstage die eventueel te combineren is met een stageopdracht of afstudeeropdracht;
Je bent digital minded;
Je bent ondernemend en creatief;
Je bent analytisch sterk.

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode start in overleg per juli/augustus en voor een periode van minimaal 5 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren, via https://jobs.smartrecruiters.com/JACOBSDOUWEEGBERTS/743999671978933-stagiair-e-business.