Stagiair Event Management

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de Out-of-Home markt (business-to-business): van merken, ingrediënten en apparatuur tot accessoires en dienstverlening. JDE Professional heeft een leidende marktpositie en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar het organiseren van evenementen binnen een multinational? Wil jij impact hebben door het creëren van hèt medewerkers event van het jaar? En ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!

Als stagiair Event Management binnen JDE Professional NL ga je meelopen met de HR business partners. De HR Business Partners zijn een belangrijke schakel op het gebied van alle HR activiteiten; ze ondersteunen de verschillende business units (Marketing, Trade, Finance, Operations en Direct Sales) binnen de organisatie. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen en implementeren van HR processen en tools zoals Performance Management, Engagement en Development. Ook hebben zij een coachende rol richting de leidinggevende en medewerkers.

In deze rol ben je de ondersteuning voor de partners op het gebied van event management. We verwachten van jou dat je hands-on en proactief aan de slag gaat. Je maakt plannen, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit. Onder jouw verantwoordelijkheden komen onder andere: een leidende rol in de organisatie van roadshows, het organiseren van een groot evenement begin november, de kick-off van aankomend jaar en alle aankleding en entertainment in training sessies omtrent engagement. Kortom, je zult te maken krijgen met het organiseren van verschillende soorten evenementen. Enige ervaring op het gebied van event management is daarom relevant.

Je wordt als stagiair volledig opgenomen in ons HR Professional Team, maar je zult daarnaast ook veel contact hebben met andere afdelingen binnen JDE. Daarnaast hebben wij een actief netwerk van stagiairs die onder andere elke maand netwerkborrels organiseren, waar jij een leidende rol in kunt spelen.

Functie-eisen

Jouw profiel

Je doet een HBO of WO-opleiding op het gebied van Event Management, Facility Management, Hospitality of een andere passende studie;
Je vindt het leuk om dingen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
Beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
Je bent organisatorisch sterk, een doorzetter, ondernemend, zelfstandig, creatief en in staat je eigen mannetje te staan;
Je hebt affiniteit met de FMCG sector.

Extra informatie

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

De vergoeding voor deze stage bedraagt € 450,- voor een HBO-er of € 500,- voor een WO-er per maand op basis van een werkweek van 40 uur. De stageperiode is per 1 oktober 2018 en voor een periode van minimaal 4 maanden (bij voorkeur 6 maanden). Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Madee Tuhumury, stagiaire HRBP Professional bereikbaar op +31 6 4662 1392. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren, via https://www.smartrecruiters.com/JACOBSDOUWEEGBERTS/743999676759060-stagiair-event-management