Stagiair Finance

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.
 
Informatie over de afdeling
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).
 
Binnen het Sales-Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt gedurende de stage, met een divers takenpakket, het team en daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met (Commercial/Business) Finance binnen de FMCG sector!
 
Wat je gaat doen

Rendementanalyse op deals die sales heeft afgesloten met onze klanten;
Ondersteuning van de Commercial Controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals;
Diverse financial control werkzaamheden;
Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken.

Jouw profiel

Je volgt een HBO-/WO-opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie;
Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken;
Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen;
Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel.

We bieden
Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.
 
Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €450,- (HBO) of €500,- (WO) per maand. De stageperiode is per 8 juni 2018 en voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende devolledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
 
Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Bram van Empel, Commercial Controller, bereikbaar op 06 – 5468 4667. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.
 
Solliciteren voor
Je kunt op deze stage reageren t/m 4 mei 2018, via https://jdecoffee.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl?job=180000A7&lang=nl