Stagiair Marketing Douwe Egberts Retail

Stagiair Marketing Douwe Egberts Retail 

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS vinden we het verbazingwekkend wat er kan gebeuren tijdens het drinken van een kop koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we op ieder moment van iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Zo’n 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffiekampioenen, aanwezig in meer dan 100 landen, vinden elkaar in één gedeelde visie: dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt. In Nederland kent vrijwel iedereen onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR, Pickwick en Piazza D'Oro.
 
Stagelopen bij Jacobs Douwe Egberts betekent dat je impact kan maken in een dynamische, internationale omgeving. We werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving. Wat je hier doet wordt opgemerkt en heeft impact.
 
Voor het Nederlandse marketingteam van Douwe Egberts Retail zijn we op zoek naar twee stagiaires. Een stagiair kan per direct starten, en een stagiair zal starten per 1 februari. Beide stages zijn voor een periode van 6 maanden. Het gaat om een meewerkstage, voor 5 dagen in de week. In overleg kan een dag per week gewerkt worden aan een afstudeeropdracht. Je wordt gedurende de stageperiode begeleid door een vaste coach in het team. Daarnaast leg je via ons stagenetwerk ‘JDE Interns’ snel contact met andere stagiairs binnen onze organisatie en kun je deelnemen aan gezellige netwerkborrels en inspirerende masterclasses.
 

Heb jij interesse in deze vacature? Kijk dan op de website van JDE