Stagiair Product Marketing Coffee, Thee & Cross-Selling

Stagiair Product Marketing Coffee, Thee & Cross-Selling 

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.
 
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuis markt en levert een full service concept aan: van apparatuur en ingrediënten tot accessoires, dienstverlening en financiering.
 
Het Product Marketingteam is binnen JDE Professional verantwoordelijk voor de verschillende koffie & thee merken en het bijbehorende cross-sell assortiment, het machine portfolio en de services die we aanbieden binnen de verschillende Out-of-Home kanalen. Het Product Marketingteam heeft als belangrijkste doel de koffie & thee merken te bouwen binnen de buitenshuis markt en een relevant en eigentijds assortiment aan te bieden aan de grote hoeveelheid klanten die deze markt kent.
 
Voor het Product Marketingteam Coffee, Thee & Cross-Selling zijn we op zoek naar een stagiair(e) die met veel enthousiasme en energie het team komt versterken. Dit is jouw kans om opgedane marketingkennis te gebruiken en te verbeteren in de praktijk. We zullen je uitdagen op verschillende marketingvlakken, variërend van het (door)ontwikkelen en onderhouden van het assortiment en het meewerken aan een marketingplan, tot het ontwikkelen van marketing materialen en het begeleiden van innovatieprojecten.
Kortom: genoeg om te leren!

Heb jij interesse in deze vacature? Kijk dan op de website van JDE