Stagiair Sales Horeca

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact. 

Functieomschrijving

Het team Horeca is het commerciële hart van Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional en levert koffie- en theeconcepten in de volledige Horecamarkt. De ambitie van het team is versneld doorgroeien tot de mentale en absolute nummer 1 koffie- en theespeler in Nederland. Om dit te bereiken worden middelen aangewend om onze mooie merken (o.a. Douwe Egberts, Piazza d’Oro, Laurentis en Pickwick) verder te bouwen. In deze omgeving liggen kansen voor het oprapen en staat ondernemerschap centraal. 

Wat je gaat doen

Je wordt de rechterhand van de salesleiders van het horecateam;
Je zal ondersteuning bieden bij de implementatie van de nieuwe contactstrategie en marktbewerking van het horecateam;
Je zal tactische projecten oppakken om onze penetratie en zichtbaarheid van onze koffie- en theemerken te verhogen;
Je zal actief operationele activiteiten uitvoeren om ons te helpen versneld in de horecamarkt te winnen. 

Een greep uit de taken: opstellen van sales tools, acquisitiedrives, mapping en strategie definitie voor acquisitie in de top steden, kanaalanalyse om winnende kanalen te benoemen, activiteiten ontplooien die inspelen op de behoefte van de horecagast zoals koffiespecials, etc.

Functie-eisen

Jouw profiel

HBO/WO opleiding;
Affiniteit met sales, bij voorkeur al enige commerciële ervaring;
Groot zelfstartend vermogen en zelfstandige werkhouding;
Enthousiasme, flair, passie en lef;
Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift;
Resultaatgericht, target driven.

Extra informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De stageperiode is per juli/augustus 2018 en voor een periode van 5 of 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Ward Grasveld, Field Sales Manager Horeca, bereikbaar op +31 (0)6 1588 0686. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren, via https://jobs.smartrecruiters.com/JACOBSDOUWEEGBERTS/743999672281560-stagiair-sales-horeca.