Stagiair Sales Large Business

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.
 
Informatie over de afdeling
Het salesteam van Large Business richt zich op de advisering en verkoop van koffie- en theeconcepten voor de zakelijke markt: bedrijven vanaf 300 medewerkers en grote landelijke overheidsinstanties.
Het team bestaat uit zo’n 30 salesprofessionals die zich iedere dag weer met passie en enthousiasme inzetten om onze klanten te voorzien van een goede kop koffie of thee!
 
Wat je gaat doen
- Operationeel ondersteunen van Field Sales managers en de Sales manager;
- Projectmatige werkzaamheden oppakken, bijvoorbeeld het organiseren van salesmeetings en salesacties i.o.m. marketing, faciliteren van kennissessies;
- Optimaliseren van rapportagestructuur en tools;
- Overige voorkomende werkzaamheden die direct samenhangen met sales en onze klanten en/of prospects.

Jouw profiel

- HBO/WO opleiding;
- Affiniteit met sales, bij voorkeur al enige commerciële ervaring;
- Groot zelf startend vermogen en zelfstandige werkhouding;
- Enthousiasme, flair, passie en lef;
- Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift;
- Resultaatgericht, target driven.

We bieden
Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.
 
Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. De startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk en voor een periode van minimaal 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
 
Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Paul Liefkens, Field Sales Manager Business, bereikbaar op 06 – 1588 0622. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.
 
Solliciteren voor
Je kunt op deze stage reageren t/m 13 april 2018, via https://jdecoffee.taleo.net/careersection/2/jobdetail.ftl?job=1800007S&lang=nl