Mercurius Wageningen
 
 

Een (h)eerlijke week

 | Van E-Media

 

Afgelopen week vond de lezing van Tony Chocolonely plaats. Deze lezing, georganiseerd door de LexCie, was een heel groot succes. Toen alle zitjes bezet waren en er nog een hele rij voor de deur stond, werd er besloten dat deze mensen bij de trappen mochten plaatsnemen. Een inspirerende spreker van Tony’s vertelde over de werking van de chocolade industrie en de rol van hun bedrijf hierin. Hoewel wij als student vaak vooral naar de prijs van de chocolade kijken en daarmee een goedkopere soort verkiezen, durf ik te stellen dat iedere aanwezige de volgende keer in de supermarkt wel tweemaal nadenkt bij zijn keuze. Naast onze eigen leden waren er ook veel studenten van andere verenigingen en studies, het was een geslaagde middag. De aanwezigen kregen een (h)eerlijke chocoladereep mee naar huis om nog even na te genieten. Door de grote opkomst hadden we in eerste instantie niet genoeg om op de beloofde twee repen te trakteren. Veel bezoekers waren echter zo aardig om genoegen te nemen met één reep, waardoor we toch iedereen blij konden met een chocolade geluksmoment.

De eerste week van de nieuwe periode zit er nu ook weer op. De laatste hectiek voor de vakantie is begonnen. Met een heerlijke zomer in het vooruitzicht worstelen wij ons door de laatste loodjes. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Als ontsnapping aan de dagelijkse stress organiseert Mercurius ook deze periode weer vele activiteiten. Hou vooral onze facebook pagina in de gaten om niks te missen.

Ook voor de komende week staat er weer een leuke activiteit op de planning. Mercurius Professional organiseert een netwerk borrel voor de studenten van de masterspecialisatie Health and Society.  Ook gaan de eerste sollicitaties beginnen voor het nieuwe kandidaatsbestuur. Hierover zullen we later alle ins and outs delen.

Ik wens jullie een zonnige een gezellige week. Tot de volgende keer, op een van de activiteiten of kom eens langs in het Hok op de Lebo.

Lisa Marijke van den Berg
Secretary/Vice-President