Mercurius Wageningen
 
 

Een nieuw jaar, een nieuw begin

  • Je bent hier:
  • Home
  • Nieuws
  • Een nieuw jaar, een nieuw begin
 | Van E-Media

 

Wellicht heb je net al je vieze spullen van het introductieweekend in de wasmachine gegooid, heb je de eerste dag op de Lebo al weer overleefd en duik je nu met je huisgenoten op de bank. Er is geen ontkomen meer aan: de vakantie is voorbij. Er moeten weer studiepunten binnengehaald worden! Omdat we begrijpen dat dit niet per se een fijn vooruitzicht lijkt, hebben we hier wat redenen waarom het hartstikke tof is om weer terug te zijn.

  1. Je bent weer in Wageningen; je spreekt dezelfde taal als de caissière! Je komt in elke supermarkt minstens twee bekenden tegen! Geen misverstanden meer door taalbarrières en iedereen woont hier om de hoek. Ge-nie-ten.
  2. Je voegt weer iets toe aan de maatschappij – of studeert in ieder geval om dat te gaan doen. Hartstikke leuk al die festivals in de vakantie, maar erg nuttig voelde je je waarschijnlijk ook niet toen je wéér brak en verbrand wakker werd.
  3. Je kan weer goedkoop eten. Voor een pot Nutella op de camping betaal je namelijk meestal de hoofdprijs en uit eten is een duur grapje. Je favoriete eigen pasta pesto kost bijna niks en smaakt daarom juist extra lekker.
  4. WiFi. 4G. Bereik. Een vakantie zonder telefoon is heerlijk, maar hoe fijn is het dat hier Google Maps altijd normaal functioneert?
  5. Je geniet meer van je volgende vakantie als je nu weer aan de slag gaat. Echt waar. Succes!

— Echica van Kelle