Mercurius Wageningen
 
 

Na je studie

 | Van E-Media

 

Hoe zie jij jezelf over vijf tot tien jaar? Waar woon je? Met wie? En ook belangrijk, wat voor werk doe je?  Uiteindelijk studeer je natuurlijk om terecht te komen bij een baan die jou gelukkig maakt. Soms staan we niet altijd stil bij dit soort dingen, maar het is goed om er alvast over na te denken. Je kent je sterke kanten en ambities, maar zie maar eens een stage of baan te vinden die daarop aansluit. Mercurius biedt je daarvoor mogelijkheden!
 
De Acquisitie commissie heeft contact met vele bedrijven die interesse hebben in BBC/BEB/MME studenten als stagiair of werknemer. Veel van hun stages/vacatures zijn ook op de website te vinden onder ‘Student & bedrijf’. Mocht je je liever oriënteren op de arbeidsmarkt, of heb je liever een face-to-face gesprek met een bedrijf; Daar heeft de Acquisitie ook wat op gevonden!
 
In de 3e week van periode 5 (30 maart t/m 3 april) vindt namelijk de Bedrijvenweek van Mercurius plaats. In deze week zijn er allerlei activiteiten om jou te laten zien wat je tijdens je stage of na je studie kunt gaan doen. Denk hierbij aan workshops, presentaties, lunches en borrels. En alles in samenwerking met bedrijven! Wil je zelf meehelpen aan dit event? Stuur dan een mailtje naar de Acquisitie!
 
Dus, wil jij meer weten over wat je na je studie kunt gaan doen en potentiële stage/werkgevers leren kennen? Houd dan onze kanalen in de gaten want binnenkort maken we de eerste activiteiten bekend!