Mercurius Wageningen
 
 

Succes gegarandeerd!

 | Van E-Media

 

Het leven van een student? Vooral in bed liggen, eten halen bij de supermarkt en misschien héél af en toe naar college. ‘’Vanmiddag ga ik echt naar de sportschool…’’ en ‘’Mijn kamer moet echt eens nodig worden opgeruimd..’’ zijn gedachtes die zo af en toe voorbijkomen. Daarbovenop komen nog hallucinaties van een luxe resort aan het strand met een cocktail in de hand. De diagnose is gesteld, anti-studeeritus. Voor het geval dat jij ook deze symptomen vertoont, heb ik hier het medicijn: een commissie bij Mercurius. 

Zonder meer te hoeven studeren of op te ruimen, kan je toch snel iets actiever zijn. Door indirect bezig te zijn met leuke studie-gerelateerde activiteiten breng je zowel wat leven in je leven als wat meer kennis in je studie. Wekelijks kan je terecht bij je Mercurius commissiebroertjes en zusjes die je zullen helpen en andere draai te geven aan je dag. En geloof me, hierna wil je nooit meer terug naar je oude leven!

Niet alleen wordt er samen gekletst, gegeten en gezellig gedaan. Tegelijkertijd organiseer je een activiteit waar je voorheen alleen maar van kon dromen. Samen vorm je één team, met maar één taak: de beste en leukste commissie van Mercurius Wageningen worden. Dit kan je niet alleen bewijzen door het organiseren van een top activiteit en een beetje gezellig doen.. daarnaast word je met je commissie maandelijks op de proef gesteld met opdrachten om zo deze eretitel te bemachtigen.

Meerdere leden gingen op dezelfde missie: hoe haal ik het optimale uit mijn studentenleven? Dit begon bij de commissiemarkt op dinsdag 2 oktober. Hierbij waren alle huidige commissieleden aanwezig om verhaal te doen over hun leuke en soms ook minder leuke momenten. Van het padje af door de biercantus of door een overladen bakfiets, alles kwam voorbij. Dit enthousiasmeerde de luisteraars zo dat het avontuur voor hen was begonnen. 

Mocht je nu denken, ja dit spreekt mij ook wel aan, maar jammer genoeg heb ik dit allemaal gemist. Schroom niet om te bellen, mailen of gewoon langs te komen. Er is plek voor iedereen. Van klein (Eerstejaarscommissie) tot groot (Mercurius Professional) of sportief (Sportcie) tot culinair (Foodcie), alles is mogelijk. Succes gegarandeerd!