Mercurius Wageningen
 
 

Tropische temperaturen

  • Je bent hier:
  • Home
  • Nieuws
  • Tropische temperaturen
 | Van E-Media

 

Op moment van typen komt het met bakken uit de lucht. Moeilijk voor te stellen dat het de afgelopen week nog als tropisch kon worden beschouwd. Het was een fantastische week met vele activiteiten. Zo had onze Director of Human Resources Diana dinsdag een interessante Linkedin cursus georganiseerd voor alle commissieleden. Na de enthousiaste presentatie mochten we zelf aan de slag om onze LinkedIn account helemaal up-to-date te krijgen.

Na de cursus van dinsdag, was het woensdag tijd voor iets meer ontspanning. Er was een gezellige bestuursinteresse borrel in het Hok. Ook donderdag was er genoeg tijd om even bij te komen van de dagelijkse stress. We begonnen de avond met onze jaarlijkse BBQ. Er was voldoende proviand en te drinken voor alle honderd aanwezigen. Van kipspiesjes tot vegan filets, het was er allemaal. Ook de grote bakken salade en emmertjes vol met tomaten waren niet weg te denken. Na in de rij te hebben gestaan voor de barbecues was het tijd om lekker te genieten van alle ingeslagen versnaperingen. De aanwezigen waren te vinden bij de picknick tafels en op kleedjes in het gras, wat voor een gezellige sfeer zorgde. Met een biertje uit het blauwe Mercurius opblaas zwembadje, een wijntje uit de tap of een verfrissende cola kon al dat eten worden weggespoeld. Net toen iedereen begon te denken dat de proviand op zou raken, kwam de kers op de taart tevoorschijn.

De hele week hebben jullie de promotie voor de studentenraad gezien, met onder andere de suikerspinmachine van VeSte. Deze stond nu te stralen bij onze barbecue, zodat iedereen zijn eigen suikerspin kon maken. Een suikerspin maken lijkt misschien niet zo ingewikkeld, maar ik kan je vertellen… Het valt verschrikkelijk tegen. De een bleek er beter in te zijn dan de ander. Die van mij leken meer op een soort ufo’s dan op een suikerspin, maar Marleen V. bleek een echte pro en draaide er binnen no time vier voor haar vriendinnen.  Ook na de barbecue was het feest nog lang niet voorbij.

Voor onze commissieleden was de jaarlijkse Mercurius biercantus georganiseerd bij H41. Terwijl het bestuur rond liep met vrolijk gekleurde waterpistolen, werd er fanatiek gezongen. Het was een gezellige en zeer geslaagde avond.

De komende week doen we het iets rustiger aan met de activiteiten. Dat neemt niet weg dat de jaarlijkse studieborrels worden georganiseerd door de Axie, die jij niet wilt missen natuurlijk!

Ik wens jullie weer een heerlijke week toe. Tot ziens op één van onze activiteiten, of kom eens langs bij ons in het Hok.

Lisa Marijke van den Berg
Secretary/Vice-President
Mercurius Wageningen