Mercurius Wageningen
 
 

Viel een leuke week bijna in het water

  • Je bent hier:
  • Home
  • Nieuws
  • Viel een leuke week bijna in het water
 | Van E-Media

 

Ook deze week was er weer genoeg te beleven bij Mercurius. Terwijl het weer buiten nog zit te twijfelen of het zomer of toch herfst gaat worden, deden wij gewoon door alsof het hoogzomer was. Maandag begonnen we de week direct goed met de nodige spanning. Zoals al eerder benoemd, waren we al langere tijd bezig met het kandidaatsbestuur. Hoewel september nog ver weg lijkt, is het al zo ver voordat je het weet. Maandag was hét moment om onze gekozen kandidaten hiervan op de hoogte te stellen en hebben we dit gezamenlijk gevierd met minion-taart. Ik persoonlijk ben in bezit van een minion-map waar ik mijn aantekeningen in bewaar, waarover de nodige grapjes worden gemaakt. Toen de heren uit ons bestuur dus lachend aan kwamen met een heuse minion-taart was iedereen in zijn nopjes en ik dus nog een beetje meer. Wie onze nieuwe kandidaten zijn, dat houd ik via de site nog even geheim. De enige hint die ik kan geven: houd onze Facebook pagina in de gaten.

Ook dinsdag hadden we een heerlijk programma, letterlijk. We hadden een barbecue met onze interne adviesraad. De dagen er voor waren de temperaturen fantastisch en bijna subtropisch. Nu wij een barbecue hadden gepland op het dakterras bij onze voorzitter thuis, wilden de temperaturen natuurlijk niet mee werken. Het miezerde tijdens de voorbereidingen, maar dat was gelukkig van korte duur. Het bleef wat fris gedurende de avond, maar met een dikkere jas was het een prima avond. Met Cees-Jan en Frank achter de barbecue werden wij voorzien van de lekkerste worstjes, speklappen en vegetarische burgers.

Woensdag werd er een golfclinic georganiseerd door de SportCie. We hebben flink geoefend, maar na een uurtje training kan ik nog steeds zeggen dat ik golfen niet zo mijn ding is. Iedereen zo zijn talenten zal ik maar zeggen.

Donderdag hebben we het cocktail shake talent van onze eerstejaars op de proef gesteld. De avond was al sensationeel, nog voor het evenement officieel was begonnen. Een van de commissieleden reed met bakfiets en al de sloot in. Dit lijkt misschien een ongelukje, maar stiekem was het gewoon een project voor een verbeterde samenwerking tussen Rijnveste bewoners. Wij willen hen dan ook graag bedanken voor de snelle hulp op klompen met harken en spanbanden. De heren doken zo het water in, zelfs de inhoud van de bakfiets werd terug gevonden op de bodem. Daarna kon de avond echt beginnen. Het is een avond die nog lang voor leuke gesprek stof zal zorgen.

Op moment van schrijven is het vrijdag en kan ik even bijkomen van deze drukke week. Voor volgende week staat het Proud to be Fout Fitness Fustfeest op de planning, waar ik zeker naar uit kijk. Ook op zaterdag staat een groot evenement. De World Wide Wageningen Alumni Day, waar wij ook aanwezig zullen zijn en we een poging gaan doen om Koning Willem Alexander te zien.

Tot ziens op een van de vele activiteiten!

Lisa Marijke van den Berg
Secretary/Vice-President