Mercurius Wageningen
 
 

Wat een jaar!

 | Van E-Media

 

Aan mij werd gevraagd of ik terug wilde blikken op mijn afgelopen bestuursjaar. Dit bleek uiteindelijk lastiger dan ik had verwacht, want er is namelijk zo veel gebeurd! Ik heb zo veel toffe, leuke, gekke, leerzame en gezellige momenten mee gemaakt dat ik haast niet weet waar ik moet beginnen. Op 5 maart zal ik dit geweldige bestuur verlaten en ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: wat een jaar!

Zo zijn er de nodige grote gebeurtenissen geweest in het afgelopen jaar. Denk hierbij aan de afsplitsing van de studie Gezondheid en Maatschappij en de daaruit vloeiende oprichting van studievereniging Apollo. Ik kan jullie verzekeren dat hier de nodige tijd in heeft gezeten, zowel tijdens de bestuursvergaderingen als daarbuiten! Daarom is ook juist zo tof om te zien dat het nu zo goed gaat hiermee.

Als ik dan iets meer naar mijn functie kijk, dan heeft de invoering van het Extended Daytime Schedule veel impact gehad. Dit was voor iedereen nieuw, ook voor mij. Er waren dus de nodige studenten die met verschillende vragen naar mij toe kwamen. Ik hoop dat ik ze allemaal heb kunnen helpen.

Maar als ik heel eerlijk ben, is er eigenlijk maar één iets wat boven alles uitspringt wanneer ik terugdenk aan mijn bestuursjaar. Dat is namelijk de ongelofelijke gezelligheid die ik heb gehad met mijn bestuursgenoten. Ik wil ze dan ook allemaal heel erg bedanken, want het was nooit zo’n tof jaar geweest zonder jullie. Bedankt!

Cees-Jan Brummelkamp