Beleid

Beste lid,

Leuk dat je interesse toont in het beleid van Mercurius voor het academisch jaar 2016-2017. In deze samenvatting wordt uitgelegd waar het bestuur van Mercurius het komende jaar mee aan de slag gaat.

 

Bestuursformatie

Het bestuur is uitgebreid van 7 naar 8 personen, door de toevoeging van de Director of Education BGM/MHS.

Komend half jaar zal blijken of deze invulling gaat bevallen.

 

Commissies

Daarnaast wordt er nog gewerkt aan het volwaardig maken van de AcademiCie.

Er worden nog een paar commissieleden gezocht, maar ze zijn wel al begonnen met het opzetten van een portaal voor het verkopen van studieboeken.

De Familiedag zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni 2017. De dag zal zijn voor 1e en 2e jaars bachelor studenten zijn en voor 1e jaars masterstudenten.

Vanaf volgend jaar wordt de familiedag jaarlijks voor alle eerstejaars, van zowel de bachelor als de master, georganiseerd.

 

Ledenintegratie

Er zal vanaf heden meer gekeken worden naar de mogelijkheid om lezingen in het Engels te verzorgen en activiteiten in het Engels te promoten.

Naast bovengenoemde punten zal er ook aandacht worden besteed aan punten uit vorige beleidsplannen om de continuïteit  van Mercurius Wageningen veilig te stellen.

We hopen bovenstaande plannen te kunnen bewerkstelligen in het komende academische jaar. Wij hebben er veel zin in.

Mochten en nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze samenvatting, schroom dan niet om een mail te sturen naar bestuur.mercurius@wur.nl of loop even binnen in ’t Hok.

 

Groeten,
Namens het bestuur 2017,

Anne-Lotte Beckers