Director of Education BGM/MHS

Hallo!

Ik ben Maaike Keijsers, 19 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Gezondheid en Maatschappij. Vanaf februari 2017 ben ik de Director of Education BGM/MHS van Mercurius.

Voordat ik had besloten dat ik bestuur wilde doen, ben ik eerst naar verschillende activiteiten van Mercurius geweest. Ik wilde graag meehelpen om deze te organiseren, dus ben ik lid geworden van de LexCie BGM/MHS. Dat heb ik een half jaar gedaan, en toen besloot ik dat ik meer wilde doen en heb ik gesolliciteerd voor het bestuur van Mercurius. 

Ik hou me bezig met de onderwijsgerelateerde zaken binnen de vereniging, gericht op de belangen van de bachelor en master van Gezondheid en Maatschappij. Ook praat ik met de studieadviseurs en help ik de universiteit met het organiseren van de bacheloruitreikingen. Ik heb vakevaluaties met studenten en de studieadviseur over de vakken van Gezondheid en Maatschappij, en ik zit namens de vereniging als adviseur in de opleidingscommissie.

Als je vragen hebt, kun je altijd even langskomen in ’t Hok van Mercurius. Je mag natuurlijk ook mailen naar education-bgm.mercurius@wur.nl.