Director of Education BBC/BEB/MME

Hallo allemaal!

Ik ben Wim en ik ben de Director of Education BBC, BEB en MME van Mercurius. Ik ben nu tweedejaarsstudent Economie & Beleid.

Binnen de vereniging hou ik mij vooral bezig met het onderwijs. Ik onderhoud contacten met de universiteit en de studentenraad over onderwijs-gerelateerde zaken, organiseer de Bacheloruitreikingen samen met de universiteit en hou me bezig met ontwikkelingen rondom het onderwijs, hierbij moet je aan zaken denken zoals avondcolleges. Ook zit ik namens de studievereniging in de opleidingscommissie van BEB, BBC en MME, waarin wordt gesproken over de voortgang en ontwikkelingen binnen de studies en de universiteit.

Lees je iets in onze nieuwsmail of website over een ontwikkeling rondom het onderwijs zoals avondcolleges? Dan is er grote kans dat ik dat heb geschreven. Ik ben er namelijk ook verantwoordelijk voor dat Mercurius haar leden zo veel mogelijk up-to-date houdt over ontwikkelingen rondom onderwerpen over het onderwijs.

Ik ben halverwege mijn eerste jaar actief geworden bij Mercurius toen ik actief lid werd van de Axie. Tijdens de wisselborrel van februari was ik pedel. Vrij snel hierna heb ik besloten dat het mij leuk en interessant leek om het bestuur te gaan doen en vandaar dat ik hiervoor heb gesolliciteerd.

Ik kom zelf uit Arnhem en heb hier ook op school gezeten. Hier heb ik me ook beziggehouden met Model United Nations, waar scholieren debatteren. Verder heb ik het heel leuk in Wageningen en hou wel van een feestje!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd even langskomen in ’t Hok van Mercurius. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar education.mercurius@wur.nl