Director of Education BBC/BEB/MME

Beste allemaal, mijn naam is Jules Brouwer en zit nu in m’n 2e jaar BBC, tevens 19 jaar oud en ging een jaar geleden al met Mercurius in zee. Komend jaar zal ik de rol vervullen van Director of Education BBC, BEB en MME. Ik ben verantwoordelijk voor alle educatiegerelateerde zaken en help jullie daar graag mee.

Mijn Mercuriusavontuur begon een jaar geleden met de Eerstejaarscommissie en ik was verantwoordelijk voor de marketing. Posters maken en activiteiten promoten waren wel mijn ding. Echter wilde ik dit jaar een wat serieuzere uitdaging; mijn pad kruiste toen met een open functie in het bestuur en daarvoor wilde ik werken aan mijn planning.

Nu ben ik Director of Education, maar wat betekent dat precies? Contacten onderhouden met de studieadviseurs en vakevaluaties, maar niet voor alle studies; enkel BBC, BEB en MME, maar dat staat in mijn titel, dus dat is logisch. Het allerbelangrijkste blijft echter wel, dat ik hier ben voor de studenten, voor vragen over je studie of andere educatie gerelateerde incidenten. Dus heb je een vraag? Stuur mij een mailtje, dit kan op alle momenten: education.mercurius@wur.nl