Director of Human Resources

Hallo allemaal,

Ik ben Jordi van Schuppen, ik ben 20 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de Bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Vanaf mijn tweede jaar in Wageningen ben ik actief bij Mercurius. Ik ben begonnen als penningmeester van de Lexcie en ben daarnaast actief geweest bij de Sportcie. Nu doe ik een bestuursjaar bij Mercurius als Director of Human Resources. 

Als Director of Human Resources ben ik verantwoordelijk voor de commissieleden. Aan het begin van het academisch jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met het organiseren van een commissieavond. Naast het werven van commissieleden zorg ik er ook voor dat de commissies goed verlopen, dat ik een aanspreekpunt ben voor commissieleden en zit ik het peileroverleg voor.
Dit overleg organiseer ik 5 keer per jaar, het bestuur en alle voorzitters van de commissies zijn hierbij aanwezig. In dit overleg bespreken we wat de vorderingen van alle commissies zijn.

Tevens zorg ik er voor dat commissieleden zich kunnen blijven ontwikkelen. Een andere taak van de Director of Human Resources is dan ook het organiseren van cursussen speciaal voor commissieleden.

Deelnemen in een commissie van Mercurius is een leerzame en leuke ervaring. Wij zijn onze commissieleden dan ook erg dankbaar voor hun inzet. Ik heb de leuke taak om drie keer per jaar voor alle actieve leden een speciale activiteit te organiseren. Dit wordt georganiseerd om alle commissieleden te bedanken voor hun inzet binnen een commissie en uiteraard om elkaar onder het genot van een biertje te leren kennen.

Een bestuursjaar is erg leerzaam en druk, maar is vooral ook heel leuk door alle gezellige activiteiten van Mercurius en de wisselborrels van andere verenigingen waar we als bestuur naar toe gaan!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even langskomen in ’t Hok van Mercurius. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar hr.mercurius@wur.nl.