Director of Human Resources

Hoi iedereen! 

Mijn naam is Tess Wijnen, 20 jaar en ik zit in het derde jaar van de studie bedrijfs- en consumentenwetenschappen. 

Aankomend jaar ben ik de Director of Human Resources van Mercurius Wageningen. Ik zal me dan ontfermen over de commissieleden, want waar zouden we zijn zonder onze commissies en dus zonder activiteiten? Ik zorg ervoor dat alles binnen de commissies zo soepel mogelijk verloopt en fungeer als aanspreekpunt. Dit doe ik onder andere door het voorzitten van het peileroverleg: drie keer per jaar wordt er vergaderd met alle voorzitters en het bestuur. Ook zorg ik ervoor dat de commissies zich verder kunnen ontwikkelen, door het organiseren van workshops. En natuurlijk verzorg ik de bedankjes voor al hun harde inzet! Daarnaast ben ik bij de activiteiten die worden georganiseerd en de wisselborrels waar we als bestuur naartoe gaan.

Deelnemen in een commissie is niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig. Naast het serieus organiseren van activiteiten voor de leden, ga je ook vaak genoeg met jouw en andere commissies samen wat leuks doen zoals eten, feesten, bowlen, enzovoort!

Ook als je geen commissie doet natuurlijk, mag je altijd even langskomen voor een praatje in ons Hok. Ook kan je me mailen