Director of Human Resources

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lars Brugman, ik ben 21 jaar en 3e jaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Ik zal het komend jaar de Director of Human Resources zijn binnen Mercurius. Hiervoor heb ik ongeveer een jaar bij de LexCie gezeten, waar we een hoop leuke activiteiten georganiseerd hebben!

Als Director of Human Resources ben ik het aanspreekpunt van de commissies. Waar zouden wij zijn immers zonder de activiteiten die door onze commissies worden georganiseerd? Om die reden zal ik mij het komend jaar inzetten om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, en problemen op te lossen wanneer deze zich voordoen. Dit doe ik onder andere door het peileroverleg voor te zitten. Het peileroverleg is een vergadering die twee maal per jaar gehouden wordt met alle voorzitters van de commissies en het bestuur. Daarnaast verzorg ik een aantal avonden, om de commissieleden te bedanken voor hun inzet. Ook zal ik natuurlijk aanwezig zijn op een groot deel van onze activiteiten en de wisselborrels waar wij als bestuur aanwezig zijn.

Deelnemen in een commissie is niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig. Naast het serieus organiseren van activiteiten voor de leden, ga je ook vaak genoeg met jouw en andere commissies samen wat leuks doen zoals eten, feesten, bowlen, enzovoort!

Als je geïnteresseerd bent in commissiewerk, kan je me altijd een mailtje sturen of langskomen in ‘t Hok!