Director of Public Relations

Hallo mensen, 

Mijn naam is Paul Mol, ik ben 20 jaar oud en ben op dit moment bachelor student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de specialisatie consument en ben ik in september begonnen aan mijn derde jaar. Dit jaar zal ik de rol van Director of Public Relations vervullen binnen het Mercuriusbestuur. Mijn taken vervullen zich vooral achter de schermen, aangezien ik het contact met externe partijen onderhoud. Dit houdt vooral in dat ik op zoek ga naar sponsoren. Hierin word ik ondersteund door de commissie de Acquisitie, waarvan ik ook de voorzitter ben. Dit allemaal om zo de mooiste en beste activiteiten te kunnen organiseren!

Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij de Sportcie, waardoor ik ook wel eens te spotten ben in een sportbroekje. 

Zelf heb ik gekozen om een bestuursjaar te doen bij Mercurius omdat ik toe was aan een grote uitdaging. Hiervoor ben ik de facebookbeheerder geweest van de Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen pagina en heb ik de 1-op-1 meeloopdagen van mijn studie begeleid en georganiseerd. Voor dit jaar had ik behoefte aan een functie met meer verantwoordelijkheid, maar natuurlijk ook veel gezelligheid. Daarom zul je mij vaak genoeg vinden bij de activiteiten van Mercurius!!

Samen met de rest van het bestuur gaan we er een mooie tijd van maken en hoop ik velen van jullie terug te zien op activiteiten. Natuurlijk kan je ook altijd langskomen in het ’t Hok, voor een vraag, een goed verhaal, of natuurlijk een gratis kopje koffie. Ook ben ik altijd bereikbaar via de mail!