Director of Public Relations

Hoi allemaal,
Mijn naam is Sjors Kamphuis, sinds februari 2017 bekleed ik de functie van Director of Public Relations binnen het bestuur. Ik ben 23 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de bachelor Economie en Beleid. 
Mijn voornaamste taak als Director of Public Relations is het onderhouden van contacten met bedrijven en externe partijen. Tevens functioneer ik als aanspreekpunt voor deze partijen om in contact te komen met Mercurius Wageningen.  Een andere voorname taak is het aantrekken van sponsoren voor onze vereniging, dit in nauwe samenwerking met de Acquisitie.  Samen met hen ga ik op zoek naar nieuwe sponsoren in samenwerkingsverbanden.
Ik zie er naar uit om mij het komende jaar in te zetten voor Mercurius, wat waarschijnlijk druk, leerzaam en gezellig zal gaan worden. Tijdens dit jaar streef ik ernaar om bestaande contacten goed te onderhouden en tevens op zoek te gaan voor nieuwe interessante samenwerkingsverbanden voor onze leden.
Heb je vragen of wil je meer weten over de werkzaamheden van de Director of Public Relations? Kom dan gerust een keer langs in het hok, of stuur een naar pr.mercurius@wur.nl