Director of Public Relations

Hallo iedereen!

Mijn naam is Floris Gerlag. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. Mijn interesses liggen vooral bij voeding, marketing en consumenten. In mijn vrije tijd probeer ik graag nieuwe recepten uit en roei ik. Na een jaar met veel plezier commissiewerk gedaan te hebben bij de LexCie zocht ik een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in een bestuursfunctie bij Mercurius.

In mijn functie Public Relations ben ik vooral bezig met het contact met externe partijen. Denk hierbij aan bedrijven regelen die willen sponsoren, stages voor leden aanbieden en andere samenwerkingen met bedrijven en instanties opzetten. Dit kan ik niet alleen en daarom helpt de commissie de Acquisitie mij hierbij. Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij de Sportcie, wat wel een lekkere afwisseling is naast het vele bedrijvencontact. 

Ik hoop jullie allemaal bij de activiteiten van Mercurius te zien! Voor vragen, een praatje of gewoon een gratis kopje koffie mag je altijd langskomen in ’t Hok (kelder Leeuwenborch). Mailen kan natuurlijk ook.