President

Heey allemaal,

Mijn naam is Amber Meijer en ik ben 20 jaar oud. Ik ben op het moment tweedejaars student Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen. 

Een half jaar geleden heb ik gekozen voor een bestuursjaar bij Mercurius, omdat ik wat meer uitdaging naast mijn studie zocht. Ik vond dit een goede manier om mijzelf te kunnen ontwikkelen. Aangezien ik met veel plezier naar veel van de Mercurius activiteiten ging (en blijf gaan), leek dit me de perfecte mogelijkheid.

Ik heb een super leuk half jaar gehad als secretaris, en kijk heel erg uit naar het aankomende half jaar waarin ik de rol van voorzitter zal vervullen. Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt van de vereniging, zal ik de bestuursvergaderingen leiden en zorg ik voor een goede samenwerking tussen de bestuursleden. Daarnaast ben ik ook meekijkend bestuurslid bij Mercurius Professional en AlumniCie.

Ik heb heel veel zin in het aankomende halfjaar en hoop dat ik mijn enthousiasme aan jullie kan doorgeven. Ik verwacht jullie dan ook te zien bij de activiteiten die door de commissies voor jullie georganiseerd worden.

Als jullie vragen, opmerkingen of gewoon iets leuks te vertellen hebben, stuur dan gerust een mail of kom langs in ’t Hok!