President

Ik ben Judith, 20 jaar en 3e jaars Gezondheid en Maatschappij. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij Mercurius, bij de Axie. Daar heb ik eerst bijna een jaar een gedeelte van de marketing gedaan en was een half jaar de voorzitter.

Sinds september ben ik de nieuwe voorzitter van Mercurius Wageningen. Voorafgaand aan mijn voorzitterschap ben ik eerst een half jaar secretaris geweest. Onder andere door het bijhouden van de mail, post en de contacten binnen de universiteit, ben ik al helemaal klaargestoomd voor het voorzitterschap!

Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen en de ALV, draag ik het onderlinge contact met Wageningen UR en andere studieverenigingen en ben ik het aanspreekpunt van het bestuur. Daarnaast moet ik er natuurlijk voor zorgen dat het beleid dat we voor het komende halfjaar hebben klaarliggen ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd! Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij het lustrumbestuur.

Ik heb veel zin in het tweede halfjaar met een heel gezellig bestuur. Ik hoop jullie snel te zien op één van de activiteiten!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd even langskomen in ’t Hok van Mercurius. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar bestuur.mercurius@wur.nl of president.mercurius@wur.nl