President

Hoi allemaal!

Ik ben Anne-Lotte Beckers, 19 jaar en 2e jaars Gezondheid en Maatschappij. Eerder heb ik een half jaartje bij de FoodCie gezeten, en daar was ik de penningmeester. Naast Mercurius ben ik ook lid van een studentenvereniging, waar ik veel plezier maak met mijn clubgenootjes.

Sinds februari ben ik de nieuwe voorzitter van Mercurius Wageningen. Voorafgaand aan mijn voorzitterschap ben ik eerst een half jaar secretaris geweest. Onder andere door het bijhouden van de mail, post en de contacten binnen de universiteit, ben ik al helemaal klaargestoomd 

voor het voorzitterschap! Als voorzitter leidt ik de bestuursvergaderingen en de ALV, draag ik het onderlinge contact met Wageningen UR en andere studieverenigingen en ben ik het aanspreekpunt van het bestuur. Daarnaast moet ik er natuurlijk voor zorgen dat het beleid dat we voor het komende halfjaar hebben klaarliggen ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd! Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij de FoodCie.

Ik heb veel zin in het tweede halfjaar met een heel gezellig bestuur. Ik hoop jullie snel te zien op één van de activiteiten!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd even langskomen in ’t Hok van Mercurius. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar bestuur.mercurius@wur.nl of president.mercurius@wur.nl.