President

Mijn naam is Lisa Marijke van den Berg en ik ben 20 jaar. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de bachelor Gezondheid en Maatschappij (BGM). Dit klinkt misschien wat gek, aangezien BGM afgelopen jaar is afgesplitst van Mercurius. Op dat moment was ik echter al in functie. Gelukkig mag ik nog een half jaartje blijven, want ik vind Mercurius veel te leuk om nu al te verlaten. 


Voordat ik voor een bestuursfunctie ging solliciteren ben ik eerst een half jaar actief geweest bij de AcademiCie van Mercurius.  Daarnaast ben ik lid van de opleidingscommissie waar ik alle eerste en tweedejaars BGM studenten vertegenwoordig. Hier kwam ik in contact met mensen die eerder een bestuursjaar hebben gedaan. Ik zocht naar meer uitdaging naast mijn studie en het bestuur bij Mercurius leek mij een goede invulling.


In een half jaar als secretaris ben ik klaargestoomd voor het voorzitterschap. Ook in dit tweede half jaar heb ik er ontzettend veel zin! Als voorzitter ben ik het hoofdaanspreekpunt van de vereniging. Ik leid bestuursvergaderingen en ben verantwoordelijk voor een goede samenwerking tussen de verschillende bestuursleden. Ik kom jullie vast nog vaak tegen op één van de vele activiteiten die Mercurius te bieden heeft. Mochten jullie mij eerder willen spreken of een vraag hebben, mail mij dan gerust!