President

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Erika van Mourik en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Bedrijfs- en consumentenwetenschappen. Ook ben ik actief bij een studentenvereniging. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en een bestuursjaar bij Mercurius leek mij daar de perfecte plek voor, maar ook een goede reden om nieuwe mensen te ontmoeten. Afgelopen half jaar heb ik de rol van Secretaris vervuld. In deze tijd heb ik veel geleerd maar zeker ook veel plezier gehad!

Voor het komende half jaar zal ik de rol van Voorzitter van Mercurius vervullen. Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt van de vereniging. Ik leid de bestuursvergaderingen en probeer de samenwerking tussen de bestuursleden goed te laten verlopen. Daarnaast ben ik meekijkend bestuurslid bij de FoodCie en de Familiedag. 

Ik kijk heel erg uit naar mijn tweede half jaar als bestuurslid en hoop jullie te zien bij de activiteiten! Als jullie vragen hebben, wees dan vooral niet bang om te mailen of even langs te komen in ‘t Hok.