President

Beste allemaal!
Mijn naam is Britt van Laarhoven, ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in het tweede jaar van de Bachelor Economie en Beleid. Ik zal aankomend halfjaar de rol van President op me nemen binnen het bestuur van Mercurius. Daarmee leid ik de bestuursvergaderingen en de ALV, draag ik het onderlinge contact met Wageningen UR en andere studieverenigingen en ben ik het aanspreekpunt van het bestuur. Daarnaast moet ik er natuurlijk zorgen dat het beleid wat we voor het komende halfjaar hebben geschreven ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd! Ook ben ik meekijkend bestuurslid bij de familiedag en bij Mercurius Professional.

Voorafgaand aan mijn bestuursjaar had ik nog totaal geen commissie ervaring of iets dergelijks, des te groter de uitdaging voor mij leek! Ik vond het wel tijd voor iets serieus en Mercurius leek me daar een geschikte vereniging voor. Alles is voor en door studenten en dat is precies wat ik er zo leuk aan vind. Nu ben ik natuurlijk al een halfjaar secretaris geweest, dus weet ik alle ins en outs van de vereniging. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik ben klaargestoomd voor het voorzitterschap!

Samen met de andere bestuursgenoten gaan we er een leuke tijd van maken en hopen we jullie vaak tegen te mogen komen op de activiteiten die Mercurius biedt. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! Heb je nog een vraag? Kom gerust langs in ’t Hok van Mercurius of stuur een mail