Secretary/Vice-President

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Erika van Mourik en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Bedrijfs- en consumentenwetenschappen. Ook ben ik actief bij een studentenvereniging. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en een bestuursjaar bij Mercurius leek mij daar de perfecte plek voor, maar ook een goede reden om nieuwe mensen te ontmoeten. 

Voor het komende half jaar zal ik de rol van secretaris van Mercurius vervullen. Dit betekent dat ik over onder andere de post en het ledenbestand ga. Maar mijn belangrijkste rol is het onderhouden van contact, ook met de leden! Daarnaast ben ik meekijkend bestuurslid bij de FoodCie en de Familiedag. 

Naast mijn functie activiteiten kijk ik ook erg uit naar de leuke activiteiten! Dit zijn activiteiten zoals wisselborrels en eigen activiteiten georganiseerd door de commissies van Mercurius. 

Ik kijk heel erg uit naar mijn tijd als bestuurslid en hoop jullie te zien bij de activiteiten! Als jullie vragen hebben, wees dan vooral niet bang om te mailen of even langs te komen in ‘t Hok.