Secretary/Vice-President

Mijn naam is Lisa Marijke van den Berg en ik ben 19 jaar. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de bachelor Gezondheid en Maatschappij.
Voordat ik voor een bestuursfunctie ging solliciteren ben ik eerst een half jaar actief geweest bij de AcademiCie van Mercurius.  Daarnaast ben ik lid van de opleidingscommissie waar ik alle eerste en tweedejaars BGM studenten vertegenwoordig. Hier kwam ik in contact met mensen die eerder een bestuursjaar hebben gedaan, het bestuur bij Mercurius leek mij een goede invulling.

Het komende half jaar zal ik de rol van secretaris vervullen bij Mercurius.  Het onderhouden van de post en mail,  het ledenbestand bijhouden en het onderhouden van contacten zullen mijn voornaamste taken zijn. Ik heb er heel veel zin in en hoop er een gezellige en leuke tijd van te maken.  Ik hoop dat ik jullie nog vaak zal zien op een van de vele activiteiten die Mercurius te bieden heeft.  Heb je een opmerking of vraag dan hoor ik het graag van je! Stuur mij gerust een mailtje