Re√ľnistendag

Beste Reünist,

Mercurius Wageningen viert in november 2017 haar 11e lustrum. Als onderdeel van de lustrumviering wordt een reünie georganiseerd waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Op vrijdag 3 november bent u welkom op de Leeuwenborch in Wageningen om de goede tijd te herleven met uw studiegenoten. In de bijlage vindt u de adresgegevens en een routebeschrijving voor het bereiken van de locatie. Deze gezellige en interessante dag is bedoeld voor alle oud-studenten van Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen, Economie en Beleid, Gezondheid en Maatschappij en alle voorlopers van deze studies.

Vanaf ‘s middags 14:00 uur bent u van harte welkom voor de optionele rondleiding op de Wageningen Campus, mocht u deze niet willen bijwonen bent u om 15:00 uur van harte welkom. Onder het genot van een drankje kunt u uitgebreid bijpraten met uw studiegenoten. Hierna volgen enkele sprekers in zowel een plenaire sessie als een studierichting sessie. Vanaf 17:30 uur zal er een groepsfoto gemaakt worden, gevolgd door een diner. De reünie zal zich tijdens en na het diner voortzetten en overgaan op een borrel.

Voor deze reünie kunt u zich inschrijven via de volgende link. Na inschrijving volgen instructies over de betaling. De kosten voor de reünie bedragen 25 euro, dit is inclusief diner. U krijgt een email wanneer de inschrijving is bevestigd.

Ook hebben wij een online bestand waar u kunt aflezen welke reünisten zich al hebben ingeschreven. Deze zullen wij goed bijhouden. Deze lijst is te bereiken via de volgende link.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij hopen u in grote getale te mogen verwelkomen!

Ook namens De Reüniecommissie,

Met vriendelijke groet,

Amber Laan
Voorzitter Lustrumbestuur 2017

 

Bijlagen:

Dagprogramma
14:00 – 15:00 Rondleiding campus (optioneel)
15:00 – 15:30 Inloop met koffie en thee
15:30 – 16:30 Opening met plenaire spreker
16:30 – 17:30 Sessies in lokalen per studierichting
17:30 – 19:30 Diner en groepsfoto
vanaf 19:30 Borrel

Locatie
De Leeuwenborch
Hollandseweg 1
6706 KN Wageningen

Routebeschrijving
Auto:
Vanuit Utrecht of Arnhem (A12)
Vanaf de A12 uit het westen of oosten neemt u de afslag Wageningen (afslag 24). Borden volgen richting Wageningen. Na het binnenrijden van Wageningen, gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Hollandseweg in. Na ongeveer 500 meter ziet u aan uw rechterhand het gebouw ‘De Leeuwenborch’.

Vanuit het zuiden of noorden (A50)
Neem de afrit ‘Renkum-Oosterbeek-Wageningen’ vanaf de A50. Volg de borden ‘Wageningen’ vanaf de afrit en rij alsmaar rechtdoor tot u in Wageningen komt. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U blijft deze weg volgen tot aan de 2e rotonde, hier gaat u linksaf. Dit is de Hollandseweg. Na ongeveer 500 meter ziet u aan uw rechterhand het gebouw ‘De Leeuwenborch’.

Vanuit Breda, Tiel via Rhenen (A15)
Ga richting Wageningen (over de Grebbeberg). Sla linksaf bij het 5e stoplicht. Ga op de tweede rotonde linksaf de Hollandseweg in. Na een paar honderd meter is ‘De Leeuwenborch’ aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer:
Vanaf treinstation Ede-Wageningen neemt u bus 86 of 88 vanaf de noordzijde van het station naar de Hollandseweg in Wageningen.
Bus 88 stopt bij halte ‘Hoevestein’. U steekt hier de straat over en loopt langs het fietspad. Op de T-splitsing gaat u linksaf de Hollandseweg in. ‘De Leeuwenborch’ is na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.
Bus 86 stopt bij halte ‘Nobelweg’.  Vervolgens loopt u met de Hollandseweg mee in westelijke richting. ‘De Leeuwenborch’ is na ongeveer 200 meter aan uw rechterhand.

Vanaf treinstation Arnhem kunt u het beste de trein nemen naar Ede-Wageningen en de beschrijving van hierboven volgen.